Workshops

Home/Workshops
Workshops2023-05-26T13:31:59+02:00

Samenwerkend leren, online of op locatie. Samen werken aan nog beter digitaal onderwijs!

Bij Edutrainers weten we dat er leervragen zijn die je sneller en specifieker kunt invullen en beantwoorden wanneer deze behandeld worden in teamverband.

  • De workshops kunnen een aanvulling zijn op de E-learning, als onderdeel van een studiedag, maar kunnen ook ingezet worden als een compleet leertraject.

  • Onze workshops zijn zowel interactief als actief. Onze workshops worden inhoudelijk met de schooldirectie/ICT-er voorbesproken en afgestemd op de situatie om maatwerk te leveren.

  • Onderstaande workshops zijn afgeleid van de bouwstenen van het Vier in Balans model en opgebouwd vanuit de vragen van de “handreiking ICT-bekwaamheid” van Kennisnet.

  • De workshops zijn ingedeeld in 4 categorieën en toegespitst op doelgroepen. U kunt de specifieke workshops op categorie of doelgroepen sorteren door onderstaande filters te gebruiken.

Link Leiderschap & Technologie
Link ICT-bekwaamheid
Link Inhoud en toepassingen
Link Technologische middelen

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over prijzen en complete leertrajecten.

Leiderschap & Technologie

ICT-bekwaamheid

Digitale vaardigheden

Tijdens deze workshop zullen we de belangrijkste concepten en technieken bespreken die nodig zijn om digitale technologieën effectief te kunnen gebruiken, zoals het gebruik van online tools, softwareprogramma's en sociale media.

Blended Learning

Blended Learning combineert traditioneel face-to-face onderwijs met online leren, waardoor leerlingen op hun eigen tempo kunnen leren en leraren meer flexibiliteit hebben bij het ontwerpen van hun lessen.

Executieve functies in de praktijk

Tijdens de workshop zullen we de belangrijkste concepten en technieken bespreken die nodig zijn om de executieve functies van leerlingen te versterken, zoals plannen, organiseren, timemanagement, zelfcontrole en metacognitie.

Digitale Geletterdheid

Tijdens deze workshop zullen we de belangrijkste concepten en vaardigheden bespreken die nodig zijn om effectief en veilig gebruik te maken van digitale technologieën, zoals informatievaardigheden, mediawijsheid, privacy en online veiligheid.

Gepersonaliseerd leren

Deze workshop is gericht op Experts (OP) en/of Leraren die gepersonaliseerd leren willen integreren in hun lespraktijk. Hierbij worden technologie en data gebruikt om leerlingen individueel te volgen en te ondersteunen.

Inhoud en Toepassingen

Technologische middelen

Word

Tijdens de workshop zullen we de belangrijkste functies en tools van Word bespreken, zoals het maken van documenten, het opmaken van tekst, het gebruik van afbeeldingen en het opstellen van een inhoudsopgave.

Overzicht categorieën
  • Categorie

  • Doelgroep

Edutrainers BV – Neem contact met ons op voor meer informatie: 020-716 38 07 of info@edutrainers.com

Ga naar de bovenkant