vliegende superheldin

Teacher Tech heroes! Een krachtige podcastreeks vol inspirerende interviews met toegewijde leraren. Ontdek hun successen en uitdagingen, en hoe ze technologie gebruiken bij hun dagelijkse onderwijs. Jouw gastvrouw, Laura Walter-Goudsmit, ging in gesprek met leraren in Nederland. In een wereld die nooit stilstaat, waar groei en verandering de norm zijn, ontdekken we samen hoe deze leraren voortdurend evolueren, verbeteren en leren. Laat je inspireren door deze dynamische podcastafleveringen die een podium geven aan de leraren en aan onderwijs in een digitale maatschappij!

spotify icon
youtube icon

Seizoen 1

onderwijs personeel
Altijd in beweging, nooit stilstaan, verbeteren, veranderen, leren… Het onderwijs stopt nooit en blijft maar vooruitkijken.
Nog beter onderwijs voor elk kind, ook in coronatijd. Door de druk van het NPO, de zorg, de dagelijkse uitdagingen van corona hebben we met z’n allen niet of nauwelijks de tijd gehad om even te reflecteren, en om met elkaar de positieve kanten en de prestatie te vieren van deze periode.

Seizoen 2

onderwijs ondersteunend personeel

Teacher Tech heroes! Een reeks aan interviews met leraren die met ons delen hoe ze hun onderwijs in coronatijd vorm hebben gegeven, wat hun beste momenten zijn, en wat hun grootste uitdagingen zijn geweest. Maar ook hoe ze technologie hebben ingezet om continuïteit van het onderwijs te borgen en te garanderen voor elk kind.
In dit seizoen gaan we weer in gesprek met leraren over de digitalisering van het onderwijs!

Seizoen 3

onderwijs ondersteunend personeel

In een wereld die nooit stilstaat, waar groei en verandering de norm zijn, ontdekken we samen hoe deze leraren voortdurend evolueren, verbeteren en leren.

Maak je klaar om geïnspireerd te worden door de ware helden van het onderwijs – onze “Teacher Tech Heroes”! Ben jij er klaar voor om een revolutie teweeg te brengen in de manier waarop we onderwijzen en leren? Luister dan nu naar seizoen 3 van deze dynamische podcastserie die je kijk op onderwijs voorgoed zal veranderen!

Seizoen 4

onderwijs ondersteunend personeel

Ontdek samen met ons nog meer inspirerende ervaringen uit het onderwijs, nog meer verhalen van leraren en nog meer Gouden Tips van toegewijde leraren waar we dit keer niet met 1 maar ook met meerdere gasten tegelijkertijd in gesprek gaan.

Na het overweldigende succes van de eerste drie seizoenen gaan we op veler verzoek door! Bereid je voor op een meeslepende reis vol inzichten, lessen en inspiratie terwijl we de wereld van het onderwijs verkennen.

Je digitale vaardigheden
onder de loep nemen?

Probeer kosteloos onze digitale vaardigheden
scans voor
OP en OOP.

Binnen enkele minuten verkrijg je inzicht in
jouw niveau en jouw persoonlijke leerroute.