Coaching, de 1-op-1 aanpak

Soms is het lastig om goed te starten met de eigen persoonlijke ontwikkeling. Voor degenen die daar behoefte aan hebben, bieden wij een 1-op-1 aanpak door het maken van persoonlijke leskaarten. Niet iedereen voelt zich op zijn gemak met technologie. Het is prettig om een beroep te kunnen doen op extra hulp! In ongeveer 1 uur bespreken wij samen de leerdoelen en krijgen we de unieke leervragen inzichtelijk. Dat vertalen we naar een persoonlijke professionaliseringsleskaart. De coaching is beschikbaar voor iedereen binnen de organisatie.

  • Een vast aanspreekpunt voor alle vragen.
  • Een duidelijk stappenplan dat rust en gemak geeft.
  • Geschikt voor leraren met angst en onbekendheid voor technologie.
  • Bij elke stap vergroten leraren hun palet aan vaardigheden.
  • Deelnemers werken aan hun persoonlijke ontwikkeling: op maat een (digitaal) leven lang leren.

Maak kennis met Walter,
de Edutrainers Digi-mentor

Bij Edutrainers delen we graag kennis en expertise. Om alle vragen snel en inhoudelijk te kunnen beantwoorden, hebben wij Walter! Walter is onze Digi-mentor, hij heeft brede kennis over de inzet van technologie in het onderwijs, maar ook over de meest simpele digitale vragen.

Wanneer je samenwerkt met Edutrainers krijg je, naast de begeleiding van ons toegewijde team, ook ondersteuning van Walter. Hij zorgt niet alleen voor een snel antwoord op de vragen, maar verzamelt deze ook in een wiki.

Online en altijd beschikbaar

Illustratie van Walter de digi-mentor