Help2019-03-28T07:28:30+00:00

HULP NODIG?

WIJ STAAN VOOR JE KLAAR

Kom je er niet uit? Heb je een vraag over professionalisering van leraren? Of wil je nog even iets controleren? Op deze pagina vind je een overzicht van veelgestelde vragen.

FAQs

Op deze pagina vind je antwoorden op veelgestelde vragen over de Edutrainers Academy. Kom je er niet uit? Onze klantenservice staat voor je klaar. Stuur een mail naar support@tumultgroep.nl of bel naar 020 – 716 38 07, dan helpen we je zo snel mogelijk verder.

AANBOD EN PRIJZEN

Een abonnement op Edutrainers Academy kost 125 euro (excl. 21% btw) per medewerker per jaar. Teruglezen wat er precies in een abonnement zit? Klik hier.

Jazeker. Wij bieden e-learning over Office 365 aan, verdeeld over verschillende korte leerblokken, zoals Aantekeningen maken en delen met OneNote en Online samenwerken in Office 365. Wil je meer weten over ons aanbod en wat er mogelijk is? Neem dan contact met ons op via info@edutrainers.com of 020 – 716 38 07.

Jazeker. Wij bieden e-learning over G Suite aan, verdeeld over verschillende korte leerblokken, zoals G Suite: veilig omgaan met je account en G Suite: je agenda op orde. Wil je meer weten over ons aanbod en wat er mogelijk is? Neem dan contact met ons op via info@edutrainers.com of 020 – 716 38 07.

Op dit moment zijn er meer dan veertig leerblokken beschikbaar in Edutrainers Academy. Dit aanbod wordt continu geüpdatet en uitgebreid. Op die manier kunnen gebruikers altijd verder leren.

Een leerblok gaat over een digitale (deel)vaardigheid binnen een competentie. Voorbeeld: de leerblokken Flip je les: de basis en Flip je les met bestaande video’s met Edpuzzle zijn vaardigheden binnen de competentie Zelfgestuurd leren.

LEERLIJN EN ACHTERGROND

De leerlijn De leraar als professional in een digitale wereld is gebaseerd op jarenlange ervaring in het professionaliseren van leraren en het European Framework for the Digital Competence of Educators (DigCompEdu). Dit beslaat alle competenties die leraren moeten beheersen en biedt een gemeenschappelijk kader voor het professionaliseren van leraren op ICT-gebied.

Een domein is een competentiegebied dat meerdere competenties beslaat. In de leerlijn en de e-learning in Edutrainers Academy onderscheiden we zes domeinen:

  • Professionele houding
  • Digitale bronnen
  • Lesgeven en leren
  • Toetsen en feedback
  • Lerenden motiveren
  • Digitale geletterdheid

Een leraar kan binnen een domein leerblokken volgen om aan een bepaalde competentie te werken. Voorbeeld: het domein Toetsen en feedback beslaat de competenties Digitaal toetsen, Data analyseren en Feedback en planning. Per competentie zijn er meerdere leerblokken om een (deel)vaardigheid eronder te leren.

Leraren kunnen werken aan alle competenties die voor de leraar van nu onmisbaar zijn. Bekijk de leerlijn om de competenties te zien. Je ziet dan bijvoorbeeld deze competenties in het domein Lesgeven en leren:

 • Instructie geven
 • Begeleiden
 • Samenwerkend leren
 • Zelfgestuurd leren

CONTACT EN ONDERSTEUNING

Natuurlijk. Laat je gegevens achter op het formulier hieronder en we nemen contact met je op.

Dat kan. We kijken graag met jou waar je behoefte aan hebt. Neem contact met ons op door het formulier hieronder in te vullen. Of bel even naar 020 – 716 38 07.

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Edutrainers. Je krijgt dan regelmatige updates over de ontwikkelingen.

STEL JE VRAAG

Nieuw!

Probeer de e-learning in Edutrainers Academy

Vraag vrijblijvend een demo aan

Aanmelden