Ben je benieuwd naar onze aanpak?

Vanuit passie voor het onderwijs ondersteunen we scholen met integratie van technologie als middel, niet als doel. En dan toch met een gezamenlijk doel: om ervoor te zorgen dat we samen de kinderen goed voorbereiden met de juiste digitale vaardigheden. De professionele ontwikkeling van de ICT-bekwaamheid van leraren is complex: het is schoolspecifiek en iedereen heeft zijn rol.

Bij het ontwikkelen van de ICT-bekwaamheid van leraren zijn meerdere sleutelfiguren betrokken met verschillende opvattingen over onderwijs en organisatie. Samenwerking tussen de 5 sleutelfiguren binnen een onderwijsinstelling is essentieel voor ICT-bekwaamheid van leraren.

Bij Edutrainers hebben we een unieke werkwijze, we werken met experts die dag in dag uit nog voor de klas staan! Voor en door het onderwijs! Sinds 2011 zet Edutrainers zich in om onderwijsinstellingen te helpen met de digitale transformatie van het onderwijs door verder te bouwen op de onderwijsdoelen en deze te verrijken met het gebruik van technologische middelen. We bieden advies en professionalisering voor iedereen binnen de organisaties in het po, so, vo en mbo.

onderwijs personeel