Edutrainers leerlijnen

Edutrainers werkt voor en door het onderwijs met behulp van experts uit het onderwijsveld die dag in dag uit innovatieve toepassingen integreren in hun onderwijs.

Ons kernteam bestaat uit mensen die hart en passie hebben voor het onderwijsveld. Hoewel we een standaard aanbod beschikbaar stellen, werken we altijd samen met de onderwijsinstelling naar een aanbod op maat die past bij hun wensen, doelen en identiteit.

Samen werken aan nog beter digitaal onderwijs voor elk kind!

We zien onszelf als een enabler, een helpende instelling om onderwijsprofessionals te faciliteren met kennis en kunde rondom digitalisering van het onderwijs, digitale vaardigheden en digitale geletterdheid. Onze specialisten nemen graag de tijd om een vrijblijvend en informatief gesprek te voeren, leren van en met elkaar voor nog beter digitaal onderwijs.

Onze kracht: de snelheid van de technologische
ontwikkeling passend maken aan de snelheid van het onderwijs.

checklist icon

Expertise

Edutrainers heeft meer dan 10 jaar ervaring in advisering en professionalisering van onderwijsprofessionals. Ons vertrekpunt is altijd het onderwijs, van strategisch beleid naar duurzame digitalisering.

onderwijs icon

Onderwijs

Voor en door het onderwijs. Onze Expert trainers verzorgen de workshops en dragen bij aan het continu ontwikkelen en verbeteren van ons E-learning aanbod. Ze staan nog dagelijks voor de klas en dragen daarnaast bij aan de kwaliteit van Edutrainers.

hand in hand icon

Persoonlijk

Elke school is bijzonder en uniek. Elke school heeft zijn of haar eigen identiteit, eigen mensen, eigen middelen en eigen doelen. Onze benadering is persoonlijk en oprecht. Of het nu gaat om onze begeleiding of het leren toegespitst op jouw wensen en situatie.

schild icon

Betrouwbaar

Edutrainers werkt vanuit leidende principes. We vinden het onze maatschappelijke verantwoordelijkheid om te voldoen aan strenge kwaliteitseisen, omdat onderwijsadvies bekostigd wordt vanuit publieke middelen.

trofee icon

Kwaliteit

We hebben een nauwe samenwerking met instellingen die zich specialiseren in wetenschap, onderzoek en technologie. We zijn lid van NL Digital en de branchevereniging van Onderwijsadvies (OON) en officieel Microsoft Global Training Partner.

grafiek icon

Resultaat

We stellen doelen en beoogde resultaten en leggen deze vast in een plan van aanpak. Zo streven we niet alleen naar een afbakening van de opdracht, maar ook naar transparantie en duidelijkheid van de samenwerking.