BETERE DIGITALE VAARDIGHEDEN VOOR LERAREN

Een greep uit de leerblokken van Edutrainers

Als leraar ben je ongetwijfeld goed thuis in leerboeken, maar hoe staat het met jouw digitale geletterdheid? Zijn jouw digitale vaardigheden nog up-to-date? Weet je wat allemaal mogelijk is met Microsoft 365 en Google G Suite, de platformen waarmee veel scholen werken? En wat moet je weten over de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG)?

De leerblokken in Edutrainers Academy brengen je als leraar up-to-date met de kennis die je in ons digitale tijdperk nodig hebt. Met de leerblokken kun je al in 15 tot 30 minuten nieuwe kennis en vaardigheden opdoen. Die zullen je helpen ICT te integreren in je lessen en de vaardigheden die daarbij horen aan de leerlingen over te brengen.

Een leerblok geeft direct antwoord op een concrete leervraag of is een stap in jouw persoonlijke leerroute naar het gewenste competentieniveau op digitaal gebied. Voor alle onmisbare competenties voor leraren zijn er leerblokken in zes domeinen:

MEER WETEN?

Vraag een gratis demo aan
Download de leerlijn
Digitale vaardighedenscan

NIEUW!

Scan: digitale vaardigheden voor leraren

Wij krijgen jouw huidige competenties in beeld, stellen vast waar je kennis aanvulling behoeft en doen vervolgens suggesties voor jouw persoonlijke leerroute.

Lees meer

Nog geen account? 

Probeer de e-learning in Edutrainers Academy

DEMO AANVRAGEN