Samen werken we aan nog beter digitaal onderwijs

Ieder kind goed digitaal onderwijs, dat is waar Edutrainers voor staat.

Edutrainers biedt advies en begeleiding rondom digitalisering van het onderwijs, ICT-beleid en ICT-bekwaamheid. Dit koppelen we aan een uniek professionaliseringsaanbod met E-learning en workshops voor iedereen binnen de organisatie (OP en OOP). Vanuit onderwijsdoelen en competenties naar werkvormen en leeractiviteiten met technologische toepassingen. Van strategisch beleid naar duurzame professionalisering.
Vanuit passie voor het onderwijs, van onderwijsdoelen naar duurzame professionalisering, ondersteunen we scholen in het po, (v)so, vo en mbo met integratie van technologie als middel, niet als doel.

meisje met laptop en boeken

Het doel is ervoor te zorgen dat we kinderen goed voorbereiden met de juiste digitale vaardigheden. Gelijke kansen voor elk kind door goed digitaal onderwijs! Naar verwachting zullen 1,2 miljard werknemers wereldwijd worden beïnvloed door de aanpassing van automatiseringstechnologieën en AI in de komende 10 jaar.

“In het tijdperk van verbazingwekkende technologische ontwikkelingen is kunstmatige intelligentie (AI) niet alleen een integraal onderdeel van ons dagelijks leven, maar transformeert het ook het onderwijs. Onderwijs vormt de basis van onze samenleving, en het is cruciaal dat we de kansen en de risico’s van AI begrijpen en benutten. Laten we nu handelen, kennis delen en ervoor zorgen dat we AI doordacht en veilig in ons onderwijssysteem implementeren.”

Laura Walter-Goudsmit
Directeur