Vaardighedenscan2019-07-11T04:34:31+00:00

Weet waar je staat

Met de handige digitale vaardighedenscan kunnen leraren hun competenties op digitaal gebied meten en hun persoonlijke leerroute bepalen. De scanresultaten laten voor verschillende competentiegebieden zien waar je staat ten opzichte van onderwijscollega’s. Ben je een ontdekker als het gaat om lesgeven en leren? Of ben je er al gevorderd in? Op basis van de resultaten krijg je suggesties voor je persoonlijke leerroute binnen de leerlijn en e-learning van Edutrainers: leerblokken die passen bij jouw ontwikkelingsprofiel.

Doe de scan!

Kies voor de gratis scan met beknopt rapport of vraag het complete rapport aan.

HOE WERKT DE SCAN?

De scan Digitale vaardigheden is een handige manier om te meten hoe vaardig je op dit moment bent. Aan de hand van de leerlijn Digitale vaardigheden voor leraren stellen we je 23 vragen. Elk domein omvat een aantal competenties en over elke competentie stellen we een vraag.

Ontdek waar je staat

Naast inzicht in je eigen vaardigheden, vergelijken we jouw score ook met die van anderen. Als meerdere collega’s van jouw school de scan doen, vergelijken we je resultaten met je collega’s. Anders worden jouw resultaten vergeleken met anderen die de de scan gedaan hebben.

Hoe nu verder?

Als je weet waar je staat, weet je ook waar je verbeterpunten liggen. De leerblokken in Edutrainers Academy helpen je op weg om elke dag een beetje beter te worden en je onderwijscompetenties verder te ontwikkelen.

Doe de scan

Je vaardigheden onder de loep nemen?

Doe de digitale vaardighedenscan voor leraren en ontdek in een paar minuten hoe je jouw onderwijscompetenties kunt ontwikkelen én de route van jouw ideale leerpad.

Doe de scan

De digitale vaardighedenscan kost €7,50 (excl. BTW) per persoon. Je moet daarnaast een gratis account aanmaken bij Edutrainers Academy om de scan te kunnen doen.