Teacher tech heroes

Doe je ook mee?

Altijd in beweging, nooit stilstaan, verbeteren, veranderen, leren… Het onderwijs stopt nooit en blijft maar vooruitkijken.
Nog beter onderwijs voor elk kind, ook in coronatijd. Door de druk van het NPO, de zorg, de dagelijkse uitdagingen van corona hebben we met z’n allen niet of nauwelijks de tijd gehad om even te reflecteren, en om met elkaar de positieve kanten en de prestatie te vieren van deze periode.

mensen met puzzelstukken

Daarom lanceren we deze week… Teacher Tech heroes! Een reeks aan interviews met leraren die met ons delen hoe ze hun onderwijs in coronatijd vorm hebben gegeven, wat hun beste momenten zijn, en wat hun grootste uitdagingen zijn geweest. Maar ook hoe ze technologie hebben ingezet om continuïteit van het onderwijs te borgen en te garanderen voor elk kind.
Elke week delen we een verhaal van een leraar in Nederland… en we beginnen met de finalisten van Leraar van het Jaar 2021.
Ons doel: inspireren, verbinden, en delen… We zijn benieuwd wat jullie hiervan vinden… Kennen jullie nog een leraar met een verhaal, of ben je zelf leraar en heb je ook zin om jouw verhaal te delen? Neem contact met ons op! You are the Teacher Tech heroes!

Doen jullie ook mee?

Kijk hier de interviews op het Youtube kanaal van Edutrainers

Je digitale vaardigheden
onder de loep nemen?

Probeer kosteloos onze digitale vaardigheden
scans voor OP en OOP.
Binnen enkele minuten verkrijg je inzicht in
jouw niveau en jouw persoonlijke leerroute.