routekaart flipping the classroom

Naar een scholingsplan voor nog beter onderwijs

Nu is de tijd om plannen te maken voor de toekomst! De coronamaatregelen hebben het onderwijslandschap in beweging gebracht en op z’n kop gezet. Wat neem je mee? Wat laat je achter? Wat willen jullie komend schooljaar verbeteren of anders doen om de doelen uit het schoolplan te realiseren?

Ontwikkeldoelen basis scholingsplan

Koppel daarom voor succesvol veranderen de ontwikkeldoelen uit het schoolplan aan scholing, zowel op individueel niveau als op groeps- en teamniveau. Door je eerst te verdiepen in het onderwerp en doel kun je daarna gericht en effectief werken aan de gewenste verandering.

Flipping the classroom: samen kennis delen en verdiepen

Het werken aan actiepunten gebeurt vaak in groepjes die regelmatig samenkomen. Gebruik E-learning als input voor deze bijeenkomsten om met kennis van zaken samen te werken aan verbetering. Iedereen bereidt zich individueel voor met E-learning en samen diep je het onderwerp en de acties verder uit: flipping the classroom dus. Een effectieve aanpak voor nascholing.

Gratis routekaart!

De dagen zijn al druk genoeg, dus laat ons geheel gratis en vrijblijvend een scholingsadvies maken dat aansluit bij de ontwikkeldoelen uit jullie schoolplan. Vul de routekaart in en wij gaan aan de slag! In het advies laten we zien hoe jullie E-learning kunnen inzetten voor nascholing en als onderdeel van de PDCA-cyclus voor nóg beter onderwijs.

Cadeautje van ons

Zo’n advies is natuurlijk mooi, maar daarmee hebben jullie nog geen E-learning. Daarom geven we jullie school twee maanden gratis toegang tot al onze E-learning in de Lerarenacademie. Zodat jullie zelf kunnen ervaren hoe effectief deze manier van leren is. In ons gezamenlijk aanbod van bijna 200 cursussen vind je altijd iets wat bij jullie ontwikkeldoelen past.

Sandia Bellinga-Nagesser

Civas Onderwijs & Kinderopvang

Sandia Bellinga-Nagesser
sandia@civasonderwijs.nl
06-51 82 72 07

civas logo
laura walter-goudsmit

Edutrainers

Laura Walter-Goudsmit
laura-waltergoudsmit@edutrainers.nl
06-54 79 58 55

logo edutrainers
“Enthousiast over nascholing met E-learning? Voor slechts € 199,- per deelnemer/jaar richten wij voor jullie een eigen academie in met al onze cursussen! Bel ons gerust voor meer informatie.”