Label microsoft in education global training partners

Microsoft Global Training Partner

Edutrainers heeft een officieel Microsoft-trainingsprogramma gevolgd en is gecertificeerd om namens Microsoft training te geven.

Alle leerblokken die ontwikkeld zijn in de Academy zijn in cocreatie ontstaan met Microsoft en de MIEE’s (Microsoft Innovative Educator Experts).

Als Microsoft Education Training Partners zijn we afgestemd op het Microsoft Education Transformation Framework. Edutrainers heeft als specialisme Modern Teaching and Learning (Modern lesgeven en leren).

Overzicht modules Microsoft Partners

Microsoft Education Training Partners helpen leraren en schoolleiders aan de hand van diepgaande training en professionele ontwikkelingssessies. We ondersteunen de vakkundigheid van de leraren door de toepassing van technologische producten en het curriculum. Ook helpen we leraren bij het verbeteren van hun vaardigheden met behulp van bestaande technologie.

e-learning wizard logo partners

ELW

E-learning Wizard en Edutrainers hebben een samenwerking voor het primair onderwijs. Samen bieden wij scholen/besturen een compleet pakket e-learning cursussen voor nascholing. Leraren kunnen nu naast hun pedagogisch-didactische vaardigheden ook hun ICT-bekwaamheid vergroten en verbeteren in een eigen online academie.

e-learning wizard logo partners

MijnOnderwijsportaal

MijnOnderwijsportaal is vanuit het onderwijsveld ontstaan. Het overbrugt het gat tussen de leeromgeving en de werkomgeving vanuit één centraal, optimaal geïntegreerd en beveiligd platform. Het resultaat: regie op veilig en vooruitstrevend onderwijs.

MijnOnderwijsportaal en Edutrainers zijn een samenwerking aangegaan, omdat de beste digitale omgeving niet kan functioneren zonder digitale vaardigheden. Voor MijnOnderwijsportaal is in samenwerking een leerblok op maat ontwikkeld die de werking van de digitale werkomgeving stap voor stap toelicht. De leerblokken van Edutrainers Academy zijn met een Single Sign On koppeling beschikbaar vanuit MijnOnderwijsportaal

VOI kwaliteitsgarantie badge logo partners

VOI

Edutrainers is geaccrediteerd door Stichting keurmerk VOI.
Het keurmerk VOI is hét keurmerk en de autoriteit voor ICT-opleidingen en geeft je als werknemer én als particulier de garantie dat je te maken hebt met één van de betere opleidingsinstituten van Nederland. Voor dat kwaliteitsstreven staat het keurmerk VOI.

logo onderwijs academie

Onderwijs Academie

Wij helpen onderwijsinstellingen met het organiseren, activeren en borgen van een huisacademie. Een eigen huisacademie faciliteert groei en ontwikkeling van medewerkers. Met een leeraanbod voor de hele organisatie en met aanbod op maat, waarmee docenten zich kunnen en soms ook gewoon moeten ontwikkelen. Het perfecte instrument voor leerlijnen die passen bij de visie van de school. Een huisacademie verbetert de leercultuur van binnen. Het laat zien dat zelf ontwikkelen uitdagend is en noodzakelijk. Want om leerlingen en studenten te laten groeien, moeten we zelf ook blijven groeien.

nldigital logo partners

NL Digital

NLdigital is een vereniging met ruim 600 leden die de digitale transformatie mogelijk maken.
Binnen NLdigital neemt Edutrainers deel in diverse commissies met een maatschappelijk belang. Onder andere Het Leerplatform dat bedrijven bijeenbrengt op het raakvlak van leren en ICT. En in de Werkgroep Onderwijs is Edutrainers een van de leden die met elkaar bouwen aan het onderwijs en de arbeidsmarkt van de toekomst. Dit doen we door beleid te stimuleren en initiatieven te ontplooien om grootschalige om- en bijscholing van werknemers mogelijk te maken, de kloof tussen vervolgonderwijs en praktijk te verkleinen en de implementatie van digitale geletterdheid in het PO en VO te versnellen.

lerarenportfolio nederland lerarenregister logo partners

Lerarenportfolio

Het Lerarenportfolio is een online platform om de professionele ontwikkeling van leraren op een eenvoudige manier inzichtelijk te maken. In het portfolio kunnen leraren hun bijscholing en professionele ontwikkeling bijhouden. Het Lerarenportfolio stelt kwaliteitseisen aan de aanbieder en het aanbod. Elke aanbieder moet voldoen aan een aantal noodzakelijke vereisten om zich te registreren. Edutrainers is een gecertificeerd aanbieder van het lerarenportfolio.