Label microsoft in education global training partner

Microsoft Global Training Partner

Edutrainers heeft een officieel Microsoft-trainingsprogramma gevolgd en is gecertificeerd om namens Microsoft training te geven.

Alle leerblokken die ontwikkeld zijn in de Academy zijn in cocreatie ontstaan met Microsoft en de MIEE’s (Microsoft Innovative Educator Experts).

Als Microsoft Education Training Partners zijn we afgestemd op het Microsoft Education Transformation Framework. Edutrainers heeft als specialisme Modern Teaching and Learning (Modern lesgeven en leren).

Microsoft Education Training Partners helpen leraren en schoolleiders aan de hand van diepgaande training en professionele ontwikkelingssessies. We ondersteunen de vakkundigheid van de leraren door de toepassing van technologische producten en het curriculum. Ook helpen we leraren bij het verbeteren van hun vaardigheden met behulp van bestaande technologie.

e-learning wizard logo

ELW

E-learning Wizard en Edutrainers hebben een samenwerking voor het primair onderwijs. Samen bieden wij scholen/besturen een compleet pakket e-learning cursussen voor nascholing. Leraren kunnen nu naast hun pedagogisch-didactische vaardigheden ook hun ICT-bekwaamheid vergroten en verbeteren in een eigen online academie.

VOI logo

VOI

Edutrainers is geaccrediteerd door Stichting keurmerk VOI.
Het keurmerk VOI is hét keurmerk en de autoriteit voor ICT-opleidingen en geeft je als werknemer én als particulier de garantie dat je te maken hebt met één van de betere opleidingsinstituten van Nederland. Voor dat kwaliteitsstreven staat het keurmerk VOI.

nldigital logo

NL Digital

NLdigital is een vereniging met ruim 600 leden die de digitale transformatie mogelijk maken.
Binnen NLdigital neemt Edutrainers deel in diverse commissies met een maatschappelijk belang. Onder andere Het Leerplatform dat bedrijven bijeenbrengt op het raakvlak van leren en ICT. En in de Werkgroep Onderwijs is Edutrainers een van de leden die met elkaar bouwen aan het onderwijs en de arbeidsmarkt van de toekomst. Dit doen we door beleid te stimuleren en initiatieven te ontplooien om grootschalige om- en bijscholing van werknemers mogelijk te maken, de kloof tussen vervolgonderwijs en praktijk te verkleinen en de implementatie van digitale geletterdheid in het PO en VO te versnellen.

lerarenportfolio nederland lerarenregister logo

Lerarenportfolio