Modern lesgeven en leren

Modern lesgeven en leren2024-03-26T11:35:05+02:00

Een visie op de toekomst van het onderwijs

De digitale transformatie heeft impact op hele bedrijfstakken en maakt een nieuwe wijze van werken mogelijk. Leraren hebben nieuwe vaardigheden nodig om hiermee om te gaan, ook om leerlingen over te brengen welke skills in de wereld van morgen nodig zijn. Deze whitepaper bevat een aantal concrete tips voor schoolbestuurders en scholen hoe ze met de Microsoft Educatie-transformatiestructuur kunnen omgaan.


cover
Download de whitepaper

Door dit formulier in te sturen, ga je akkoord met de opslag en verwerking van je gegevens volgens ons privacybeleid.

MEER TE WETEN KOMEN OVER MODERN LESGEVEN?

Upgrade Website Edutrainers

De afgelopen maanden heeft ons team hard gewerkt aan een flinke upgrade van de Edutrainers website. Naast een modernere look & feel hebben we onze leerblokken en leerlijnen compleet gereviseerd volgens de laatste technologische updates en ontwikkelingen.

AI in het onderwijs

We leven in een tijdperk waar technologische ontwikkelingen ons dagelijks verrassen, verbazen en dwingen tot aanpassing. In deze versnelde digitaliserende en dynamische wereld wordt technologie zoals kunstmatige intelligentie (AI) steeds meer een integraal onderdeel van ons dagelijks leven en raakt ook het onderwijs.

Webinar AI in jouw klaslokaal

In samenwerking met Future NL en TMI bieden we op woensdag 6 maart van 16.00 uur tot 17.00 uur de webinar ‘AI in jouw klaslokaal’ aan.

Nog geen account?

Probeer de E-learning

in de Edutrainers Academy

en ontdek de kracht van het leren met onze gratis demo

Ga naar de bovenkant