Jouw persoonlijke onderwijsrevolutie

Jouw persoonlijke onderwijsrevolutie2024-03-26T11:34:45+02:00

Waarom de digitale transformatie leraren dwingt meer uit zichzelf te halen

De COVID-19-pandemie heeft een zware wissel op het onderwijs getrokken. Daarom is het juist zo knap hoe snel leraren zich hebben aangepast aan de veranderde omstandigheden. Gedwongen door een unieke situatie zijn de meeste leraren vanaf maart 2020 gaan lesgeven op afstand. Niet alleen het onderwijs bleef daardoor min of meer ‘gewoon’ doorgang vinden, ook breidde het lesgevend personeel de digitale vaardigheden nog verder uit. Deze whitepaper is voor jou de eerste stap naar een volgend niveau in je professionalisering.


cover
Download de whitepaper
Wil je ook nieuwsbrieven ontvangen?

Door dit formulier in te sturen, ga je akkoord met de opslag en verwerking van je gegevens volgens ons privacybeleid.

MEER TE WETEN KOMEN OVER MODERN LESGEVEN?

Kerndoelen Digitale Geletterdheid

Veel scholen zijn in de afgelopen jaren bezig geweest met digitale geletterdheid, maar door het ontbreken van kerndoelen was er geen duidelijke opdracht voor het onderwijs, en daarmee ook veel onduidelijkheid over wat het leergebied digitale geletterdheid inhoudt. De conceptkerndoelen zijn bedoeld om handen en voeten te geven aan het leergebied digitale geletterdheid en om duidelijkheid te geven aan wat leerlingen hiervoor moeten leren.

Upgrade Website Edutrainers

De afgelopen maanden heeft ons team hard gewerkt aan een flinke upgrade van de Edutrainers website. Naast een modernere look & feel hebben we onze leerblokken en leerlijnen compleet gereviseerd volgens de laatste technologische updates en ontwikkelingen.

AI in het onderwijs

We leven in een tijdperk waar technologische ontwikkelingen ons dagelijks verrassen, verbazen en dwingen tot aanpassing. In deze versnelde digitaliserende en dynamische wereld wordt technologie zoals kunstmatige intelligentie (AI) steeds meer een integraal onderdeel van ons dagelijks leven en raakt ook het onderwijs.

Nog geen account?

Probeer de E-learning

in de Edutrainers Academy

en ontdek de kracht van het leren met onze gratis demo

Ga naar de bovenkant