Laura Walter-Goudsmit wordt op 33-jarige leeftijd aangesteld als algemeen directeur van Edutrainers. Een prestatie waarvoor ze keihard werkt. Hoe is het om als jonge vrouw aan de top te staan in een ict-bedrijf?

De directrice vertelt dat ze altijd al wist dat ze algemeen directeur van een (ict-)bedrijf in het onderwijs zou worden. Onderwijs zit namelijk in haar dna. Zo wilde ze als kind juf worden, heeft ze bijbaantjes gehad bij het trainen/opleiden van kinderen en was ze altijd al gefascineerd door de ontwikkeling van kinderen.

Haar studie International business leek een uitstapje te zijn weg van het onderwijs, maar na het behalen van het diploma, betreedt ze direct weer de markt. Niet bij een onderwijsinstelling zelf, maar bij (inter)nationale ict-bedrijven waarbij ze scholen begeleidt bij de implementatie van technologie. Na ruim tien jaar hard werken, heeft ze inmiddels de top bereikt. Ze is actief als algemeen directeur van het Amsterdamse Edutrainers, een bedrijf dat leraren schoolt in digitale vaardigheden….

Laura Walter-Goudsmit