BIJSCHOLING VOOR LERAREN

Een greep uit de leerblokken van Edutrainers

Als leraar ben je ongetwijfeld goed thuis in leerboeken, maar hoe staat het met jouw digitale geletterdheid? Zijn jouw digitale vaardigheden nog up-to-date? Weet je wat allemaal mogelijk is met Microsoft 365 en Google Workspace, de platformen waarmee veel scholen werken? Wat moet je daarnaast weten over de ‘Algemene Verordening Gegevensbescherming’ (AVG)?
De leerblokken in Edutrainers Academy brengen je als leraar up-to-date met de kennis die je in ons digitale tijdperk nodig hebt. Door middel van de leerblokken kun je al in 15 tot 30 minuten nieuwe kennis en vaardigheden opdoen. Bijgevolg zullen die je helpen ICT te integreren in je lessen en de vaardigheden die daarbij horen, aan de leerlingen over te brengen.

DIGITALE COMPETENTIES

Een leerblok geeft direct antwoord op een praktische leervraag, of is een stap in jouw persoonlijke leerroute naar het gewenste competentieniveau op digitaal gebied. Voor alle onmisbare bijscholing voor leraren zijn er leerblokken in zes domeinen. Klik op het domein voor meer informatie.

Professionele Houding Icoon
Digitale Bronnen Icoon
Lesgeven en Leren Icoon
Toetsen en Feedback Icoon
Lerenden Motiveren Icoon
Digitale Geletterdheid Icoon

JE VAARDIGHEDEN ONDER
DE LOEP NEMEN?

Dat kan met de digitale vaardighedenscan voor leraren.
Ontdek in een paar minuten hoe je jouw onderwijscompetenties
kunt ontwikkelen én de route van jouw ideale leerpad.

boeken computer tablet en vergrootglas

Nog geen account? 

Probeer de e-learning in Edutrainers Academy


en ontdek de kracht van het leren met onze gratis demo