ELKE DAG BETER LESGEVEN MET ICT

De rol van Edutrainers in de professionalisering van leraren

De digitale transformatie heeft impact op hele bedrijfstakken en maakt nieuwe businessmodellen mogelijk. Daarom hebben leraren nieuwe vaardigheden nodig om hiermee om te gaan. Ook om leerlingen over te brengen welke vaardigheden in de wereld van morgen nodig zijn.

Dat vraagt wel wat van lesgevend personeel. Want een wereld die continu verandert, vraagt ook om continue ontwikkeling. Zo blijf je als leraar bij, en kun je leerlingen beter voorbereiden op de rest van hun leven, en hun carrière in een wereld vol dynamiek. Daarom zet Edutrainers zich sinds 2011 in op de professionalisering van leraren op digitaal gebied. Vanuit die expertise willen we met Edutrainers onderwijsprofessionals helpen zich succesvol verder te ontwikkelen.

Om die reden hebben we een unieke werkwijze voor het maken voor onze e-learning. Door middel van de experts die nog lesgeven, ontwikkelen en verbeteren we continu ons aanbod aan opleidingen binnen de zes domeinen, toegespitst op Microsoft O365 en Google Workspace.

JE VAARDIGHEDEN ONDER
DE LOEP NEMEN?

Dat kan met de digitale vaardighedenscan voor leraren.
Ontdek in een paar minuten hoe je jouw onderwijscompetenties
kunt ontwikkelen én de route van jouw ideale leerpad.

START MET DE GRATIS SCAN
boeken computer tablet en vergrootglas

Nog geen account? 

Probeer de e-learning in Edutrainers Academy

MAAK EEN ACCOUNT AAN


en ontdek de kracht van het leren met onze gratis demo