Met onze leerpaden kun je zelfstandig, 24/7 en op iedere willekeurige plek leren. De aansprekende en overzichtelijke vormgeving nodigt uit om direct aan de slag te gaan. De verbinding aan een coach en de mogelijkheid voor monitoring van voortgang maken de leerpaden interactief. Gecombineerd met onze workshops verzorgt Edutrainers hiermee een unieke blended learning aanpak.

Bij elk leerpad gaat het erom hoe je iets concreet in de les toepast. Tijdens het leerpad ‘construeer’ je een voor jou beste aanpak die je kunt inzetten tijdens een lesactiviteit. De leerpaden zijn op elk device te gebruiken, óók op het digibord.

Gedurende het schooljaar breiden we ons aanbod verder uit en worden bestaande leerpaden gereviseerd en aangepast. Zo ben jij verzekerd van de laatste kennis en inzichten in leren, werken en lesgeven met ict.

Hieronder vind je een overzicht van onze leerpaden. Deze leerpaden zijn gemaakt in de online editor van Spons.nl. Zodra je op een leerpad klikt, verlaat je de website en ga je naar www.spons.nl/edutrainers.

Ga naar www.spons.nl/edutrainers
Lees meer over onze leerpaden