Workshops zoekresultaten

PowerPoint

Tijdens de workshop zullen we de belangrijkste functies en tools van PowerPoint bespreken, zoals het maken van dia's, het invoegen en opmaken van tekst, het gebruik van afbeeldingen en multimedia, het maken van overgangen en animaties, en het opstellen van een presentatie.

OneNote

Tijdens de workshop leer je hoe je deze digitale notitieblokapplicatie kunt gebruiken om notities te maken, informatie te organiseren en samen te werken met collega's en leerlingen.

OneDrive

. Tijdens de workshop zullen we de belangrijkste functies en tools van OneDrive bespreken, zoals het maken en beheren van mappen en bestanden, het delen van bestanden met andere gebruikers en het werken aan documenten in real-time met anderen.

Bookings

Tijdens de workshop zullen we de belangrijkste functies en tools van Bookings bespreken, zoals het maken en beheren van afspraaktypen, het delen van de boekingslink met studenten/leerlingen, het plannen van afspraken en het beheren van de agenda.

Teams

Tijdens de workshop zullen we de belangrijkste functies en tools van Teams bespreken, zoals het maken en beheren van kanalen en/of klassen, het delen van bestanden en notities, het geven van opdrachten en feedback en het houden van virtuele vergaderingen en lessen.

Outlook en agenda

Deze workshop is ontworpen om de basisprincipes van Microsoft Outlook en de agenda van Outlook te introduceren en om de deelnemers te helpen bij het ontwikkelen van hun vaardigheden in het gebruik van deze veelgebruikte tools voor e-mail en planning.

Excel

Deze workshop is ontworpen om de basisprincipes van Microsoft Excel te introduceren en om de deelnemers te helpen bij het ontwikkelen van hun vaardigheden in het gebruik van dit veelgebruikte spreadsheetprogramma.

Overzicht categorieën
  • Categorie

  • Doelgroep

Ga naar de bovenkant