Edutrainers maakt e-learning waarmee leraren hun ICT-vaardigheden stap voor stap verbeteren. Edutrainers versterkt en ondersteunt dit online leren met activerende workshops, inspirerende meet-ups, persoonlijke coaching en effectieve projectbegeleiding. Hiermee raken álle leraren vaardig in het inzetten van ICT voor nog beter onderwijs.

Edutrainers is onderdeel van de Tumult Groep, een vooruitstrevende groep van twee bedrijven in de educatieve sector. Met alle activiteiten vanuit de Tumult Groep sluiten we aan bij de huidige technologische en maatschappelijke ontwikkelingen en willen we iedereen activeren en inspireren om steeds te blijven leren.

Neem contact met ons op
Het Tumult Groep Team
Onze Edupartners

Edutrainers is onderscheiden met:

Comenius EduMedia Siegel + Comenius EduMedia Medaille

ComeniusEduMed_Medaille_2012_optHet oordeel van de jury: “Edutrainers geeft leraren in online leerpaden tips over hoe ze nieuwe media kunnen gebruiken om hun onderwijs te verrijken. Als eerste leren cursisten hoe een tool werkt (knoppenkunde) en vervolgens krijgen ze tal van ideeën en inspiratie om het in concrete onderwijssituaties in te zetten. In het brede aanbod is voor iedere docent wat wils. Een coach begeleidt de docent in het ontwerpen van een multimediale les. De uitleg is gestructureerd in kleine stappen en is zeer duidelijk. Leraren die weinig ervaring hebben met nieuwe media worden aangemoedigd om iets nieuws te proberen. Maar ook mediaprofessionals vinden de leerpaden van Edutrainers interessant vanwege de interessante ideeën en handige tips voor hun lessen. Het overtuigende aanbod van Edutrainers koppelt op een voortreffelijke wijze didactiek en multimedia. Daarom krijgt Edutrainers de Comenius Medaille.”

MicrosoftMicrosoft Training partner of the Year (2013)

Het oordeel van de jury: “Edutrainers biedt een vernieuwende manier van onderwijskundige professionele ontwikkeling op het gebied van ICT gebruik in het onderwijs. De online leerpaden gekoppeld aan fysieke bijeenkomsten maakt Edutrainers zeer succesvol in korte tijd, vooral in het Voortgezet Onderwijs. De samenwerking voor Windows in de Klas (WIK) was dus ook een logische stap, waarbij ze een mooi curriculum hebben opgezet. Edutrainers is een innovatieve trainingspartner die zeer klantgericht en vooruitstrevend is in de samenwerking met Microsoft.”