Je razendsnel ontwikkelen via onze 4 digitale competentie niveaus

Onze niveaus zijn vergelijkbaar aan de referentie niveaus van taal onderwijs.

Niveau A1 - NieuwkomerBewust van het potentieel maar nog weinig in aanraking gekomen met digitale technologieën. Gebruikt technologie met name voor lesvoorbereiding, administratie en communicatie. Heeft begeleiding en aanmoediging nodig.

Niveau A2 - OntdekkerBewust van het potentieel en geïnteresseerd in het ontdekken ervan. Gebruikt digitale technologieën voor sommige doeleinden, maar nog zonder een consistente benadering. Heeft aanmoediging, inzicht en inspiratie nodig.

Niveau B1 - OntdekkerBewust van het potentieel en geïnteresseerd in het ontdekken ervan. Gebruikt digitale technologieën voor sommige doeleinden maar nog zonder een consistente benadering. Heeft aanmoediging, inzicht en inspiratie nodig.

Niveau B2 - ExpertGebruikt een variëteit aan digitale technologieën op een zelfverzekerde, creatieve en kritische manier. Weet digitale technologieën te kiezen voor specifieke situaties en probeert de voor- en nadelen te begrijpen. Is nieuwsgierig en staat open voor nieuwe ideeën, wetende dat er veel dingen zijn die hij nog niet heeft uitgeprobeerd. Experts zijn heel belangrijk voor innovatie in organisaties.