Aan de slag met de e-learning en leerlijn van Edutrainers

Om jouw kennisniveau over ICT te updaten heeft Edutrainers een unieke methode ontwikkeld. Voor ons zijn eigenaarschap en directe toepassing in de (les)praktijk belangrijke factoren voor een geslaagd leertraject. Dit hebben we vertaald in een leerlijn en een online leeromgeving voor De leraar als professional in een digitale wereld. Met de e-learning in Edutrainers Academy volgen leraren hun persoonlijke leerroute binnen deze leerlijn.

In Edutrainers Academy kunnen leraren al binnen 15 tot 30 minuten nieuwe kennis en vaardigheden opdoen. Onze digitale vaardighedenscan genereert een persoonlijke leerroute. Liever meteen aan de slag met een concrete leervraag? Ook dat kan. In Edutrainers Academy werken leraren aan hun professionalisering waar en wanneer ze dat willen.

Onze e-learning en leerlijn zijn gebaseerd op Europese richtlijnen, zoals het Digital Competence Framework for Educators, en tien jaar ervaring in het professionaliseren van leraren.

Bekijk de leerblokken

DE LEERLIJN VAN EDUTRAINERS

Bij Edutrainers vinden we het belangrijk dat je nieuwe vaardigheden opdoet op een manier die past bij je drukke dagelijkse werkzaamheden. Ook gaat het erom dat je specifiek die skills opdoet die voor jou nuttig zijn. De aanpak van Edutrainers maakt dit mogelijk.

Onze leerlijn beschrijft digitale lerarenvaardigheden op verschillende niveaus en is opgebouwd uit zes domeinen. Deze domeinen bestaan weer uit verschillende competenties. Aan deze competenties zijn vervolgens verschillende vaardigheden gekoppeld. Zo’n vaardigheid geeft antwoord op een leervraag die je als leraar kunt hebben. En om die vraag te beantwoorden, volg je een kort leerblok. En al die korte leerblokken samen vormen jouw leerpad, jouw persoonlijke leerroute. Daarmee heb je als leraar een middel om jezelf richting te geven als je je verder wilt professionaliseren.

De leerlijn van Edutrainers
Download de leerlijn

DE VOORDELEN

Meer weten?

DOE DE VAARDIGHEDENSCAN

De digitale vaardighedenscan van Edutrainers is een handig hulpmiddel voor leraren om te checken waar ze nu staan op het gebied van digitale vaardigheden. Dit gebeurt aan de hand van de Edutrainers leerlijn en de verschillende competenties binnen de zes domeinen.

Lees verder

Nog geen account? 

Probeer de e-learning in Edutrainers Academy

MAAK EEN ACCOUNT AAN


en ontdek de kracht van het leren met onze gratis demo