Hoe werkt het?

/Hoe werkt het?
Hoe werkt het?2019-05-13T09:48:59+00:00

De e-learning en leerlijn van Edutrainers uitgelegd

We leven en werken in een digitale wereld die continu en steeds sneller verandert. Hoe veranderen we mee in het onderwijs? Door continue professionalisering houden leraren hun kennis en vaardigheden up-to-date. Zo kunnen ze blijven werken en lesgeven als experts.

Wat is er nodig om de professionalisering van leraren te laten slagen? Eigenaarschap en directe toepassing in de (les)praktijk zijn belangrijke succesfactoren. Daarom heeft Edutrainers een leerlijn en een online leeromgeving ontwikkeld voor De leraar als professional in een digitale wereld. Deze zijn gebaseerd op Europese richtlijnen en tien jaar ervaring in het professionaliseren van leraren. Met de e-learning in Edutrainers Academy volgen leraren hun persoonlijke leerroute binnen de leerlijn.

In Edutrainers Academy kunnen leraren al binnen 15 tot 30 minuten nieuwe kennis en vaardigheden opdoen. De vaardigheidsscan genereert een persoonlijke leerroute. Liever meteen aan de slag met een concrete leervraag? Ook dat kan. In Edutrainers Academy werken leraren aan hun professionalisering waar en wanneer ze dat willen.

Bekijk de leerblokken

DE LEERLIJN

Onze leerlijn beschrijft digitale lerarenvaardigheden op verschillende niveaus en is opgebouwd uit zes domeinen. Deze domeinen bestaan weer uit verschillende competenties. Aan deze competenties zijn vervolgens verschillende vaardigheden gekoppeld. Zo’n vaardigheid geeft antwoord op een leervraag die je als leraar kunt hebben. En om die vraag te beantwoorden, volg je een kort leerblok. En al die korte leerblokken samen, vormen jouw leerpad: jouw persoonlijke leerroute. Daarmee heb je als leraar een middel om jezelf richting te geven als je je verder wilt professionaliseren.

De leerlijn van Edutrainers
Download de leerlijn

DE VOORDELEN

Meer weten?
Scan digitale vaardigheden voor leraren

DOE DE VAARDIGHEDENSCAN

De vaardighedenscan is een handig hulpmiddel voor leraren om te checken waar ze nu staan op het gebied van digitale vaardigheden. Dit doen ze aan de hand van de Edutrainers leerlijn en de verschillende competenties binnen de zes domeinen.

Lees verder

POPULAIRE LEERBLOKKEN

G Suite: veilig omgaan met je Google-account2019-03-07T06:02:08+00:00
G suite: veilig omgaan met je Google-account
Flip je les: eigen video’s maken2019-03-07T05:59:47+00:00
Flip je les: eigen video's maken
Scan: digitale vaardigheden voor leraren2019-03-19T07:12:37+00:00
Scan digitale vaardigheden voor leraren

Nieuw!

Probeer de e-learning in Edutrainers Academy

Vraag vrijblijvend een demo aan

Aanmelden